+4.0745.319.855 | Bran, Predelut, Nr. 111, Brasov

Ne gasiti si pe:

ATV – Stim că atunci când ești în mijlocul naturii, pe patru roti, sentimentul de libertate crește văzând cu ochii!

Zona Bran-Moeciu reprezinta o alegere inspirata cand vine vorba de o iesire la munte. Pe langa aerul curat si peisajele uimitoare, in zona se intalnesc numeroase obiective turistice si o gama diversificata de activitati recreative, precum si multa adrenalina.

Se poate sustine faptul ca natura a inzestrat aceste locuri cu o bogatie unica, doua dintre zonele de prim rang intalnite la nivel national, respectiv masivele Bucegi si Piatra Craiului. Frumusetile peisajelor si ospitalitatea localnicilor atrage anual numerosi turisti. Acestia se pot bucura atat de o locatie linistita, de un spatiu dominat de privelisti superbe, precum si de numeroase delicatese specifice locului.

Printre activitatile preferate de turisti, in zonele montane, se numara si plimbarea cu ATV-ul, fapt ce ofera posibilitatea de a bucura simturile vizuale cu peisaje spectaculoase din Carpati. Asadar, un bun prilej pentru a admira peisajele de vis, evitand aglomeratia cotidiana, este reprezentata de plimbarile cu ATV-ul pe un drum forestier. In cadrul Oana Boutique, turistii pot descoperi frumusetea zonei Bran cu pachetul Off-Road.

Oana BOUTIQUE pune la dispozitia doritorilor un numar de trei trasee, respectiv de 60, 120 si 180 minute, cu o dificultate variata. ATV-urile sunt noi, din anul 2020, marca LINHAI 550, 4×4, avand 2 locuri.

Ghizii experimentati ofera instruire si consiliere in alegerea gradului de dificultate al traseului, in functie de conditiile meteo, de anotimp, precum si de experienta turistului. Mai mult, masurile de siguranta reprezinta o prioritate, iar din echipament nu vor lipsi husa si casca de protectie cu vizor.

Traseele din aceasta zona pot fi destul de dificile, insa privelistea ce se iveste ulterior merita tot efortul depus. Acest lucru ii atrage precum un magnet pe cei ce cauta adrenalina. In plus, se poate opta pentru trasee de incepatori, care sunt mai putin solicitante.

Pe o raza de cativa kilometri fata de Oana Boutique, se gasesc numeroase obiective turistice, zone pitoresti, creste ale muntilor, vegetatie bogata de o culoare desavarsit de intensa. Astfel, zona Bran devine destinatia ideala pentru iubitorii excursiilor in natura.

In acest mod, Oana Boutique va pune la dispozitie toate conditiile pentru a va bucura de un sejur minunat.