+4.0745.319.855 | Bran, Predelut, Nr. 111, Brasov

Ne gasiti si pe:

Despre Oana Boutique

Oana Boutique „Criticile ne ajuta sa ne perfectionam, sugestiile sa evoluam, reclamatiile sa schimbam ce este gresit iar felicitarile sa confirmam calitatea serviciillor!” 

Oana Boutique

Locatie:

Oana Boutique, este o locatie nou inaugurata care va asteaptă intr-o atmosfera intima si cocheta. Situata la doar 2 km de legendarul Castel BRAN. Obiectivul turistic ce a adus faima acestei asezari omenesti prin povestiri pe care noi suntem gata sa vi le impartasim.

„Oana Boutique” are scopul de a deveni oaza dumneavoastra de liniste, locul de refugiu in mijlocul naturii. Atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, optimism si buna dispozitie, aici este locul perfect.

Dotari:

Va oferim cazare in 13 camere, dotate modern, si care satisfac necesitatile oaspetilor atat din punctul de vedere al confortului cat si cel al curatenei. Fiecare camera este dotata cu plasma TV, WI-FI gratuit, minibar, uscator de par, produse de igiena si baie proprie cu cabina de dus. Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica.

Gradina locatiei da posibilitatea oaspetilor de a organiza diverse activitati cum ar fi: gratar, tenis de masa, loc de joaca pentru copii special amenajat etc. De asemenea, foisorul nostru reprezinta locul perfect pentru a lua masa in aer liber.

Imprejurimi:

„Oana Boutique” , este locul de cazare perfect in zona Bran, care va ofera posibilitatea de a petrece un sejur plin de relaxare si liniste in inima naturii departe de stresul cotidian. Prin asezarea sa, oaspetii, au acces facil la toate obiectivele turistice si istorice din Statiunea Turistica Bran. Cetatea Rasnov este la doar 10 minute de mers cu masina. Brasovul la 25 kilometri. Rezervatia Naturala de Ursi de la Zarnesti 10 minute de mers cu masina. Partia de Sky – Zanoaga la 10 minute, la fel si accesul catre restaurantele si cafenele din centrul statiunii.

„Oana Boutique” este ideala atat pentru grupurile de copii (spatiu exterior generos, loc de joaca amenajat, parcare mare, posibilitate de excursii) cat si pentru firmele care organizeza traininguri, conferinte (tarife de cazare negociabile in functie de serviciile solicitate).

Diminetile aici sunt de o frumusete rara. Merita efortul de a va trezi la rasaritul soarelui si sa va savurati cafeaua pe terasa, in timp ce admirati cum soarele se face stapan peste vale, si ceata se ridica peste crestele dealurilor.

Odata ajunsi pe aceste meleaguri de o rara frumusete, veti uita de toate grijile zilnice si veti petrece o vacanta de neuitat in linistea unica din Oana Boutique!

Va asteptam sa ne treceti pragul!