+4.0745.319.855 | Bran, Predelut, Nr. 111, Brasov

Ne gasiti si pe:

Zona Bran

Zona Bran este ideala pentru o vacanta relaxanta la munte. Pe o raza de 20 km sunt o multime de obiective turistice, frumuseti ale naturii si peisaje de vis.

obiective turistice zon bran castelul bran
Obiectivele turistice in zona Bran sunt recunoscute pe plan national dar si international deoarece aici gasim Castelul Bran fost castel al domnitorului Vlad Tepes, pe langa asta avem si privelistea asupra Muntilor Bucegi, Cheile Moeciului si multe altele.
CASTELUL BRAN
Castelul Bran, situat in centrul statiunii Bran si in imediata apropiere de orasele Rasnov si Brasov. Este un monument national si punct de reper in Romania. Cetatea este situata la granita dintre Transilvania si Tara Romaneasca, pe DN73. Este cunoscut sub numele de „Castelul lui Dracula” fiind unul din multele locuri legate de legenda lui Dracula, inclusiv Castelul Poienari si Castelul Corvinilor.
LA 1,5 KM DISTANTA DE OANA BOUTIQUE

CHEILE MOECIULUI
Cheile Moeciului din zona Bran sunt situate in apropierea localitatii Moeciu, la aproximativ 8 km de Bran. Decorul acestei zone este spectaculos, de o salbaticie aparte. Cheile Gradistei se afla situate in apropierea localitatii Moeciu de Sus, si impresioneaza datorita salbaticiei peisajului si a formatiunilor stancoase.
LA 9 KM DISTANTA DE OANA BOUTIQUE

CASCADA LA CHISATOAREA
Rezervatie biogeologica aflata pe drumul ce uneste Moieciu de Jos cu Moieciu de Sus. Pe malul Paraului Turcu tasnesc din perete 2 fire de apa care se revarsa in cascade de 15-20 m.
LA 9 KM DISTANTA DE OANA BOUTIQUE

PESTERA DAMBOVICIOAREI
Pestera Dambovicioarei din zona Bran, este situata in zona carstica a culoarului Rucar-Bran, una din cele mai dezvoltate din tara. S-a format in calcarele Masivului Piatra Craiului, datorita actiunii apelor paraului Damboviciarei, a carui vale se gaseste la cativa metri in aval.
LA 20 KM DISTANTA DE OANA BOUTIQUE

PESTERA CU LILIECI MOECIU
Pestera Liliecilor este situata in satul Pestera aflat la 5 km de comuna Moeciu, pe versantul estic al dealului Bisericii, in partea de nord-vest a platformei Branului si la o altitudine de 950 m.
LA 15 KM DISTANTA DE OANA BOUTIQUE

CETATEA RASNOV
Cetatea Rasnov este o cetate taranească veche din orașul Râșnov (județul Brașov). Este una dintre cele mai bine păstrate cetăți țărănești din Transilvania si a fost construită în secolele 13-14 de catre locuitorii asezării cu acelasi nume, cu scopul principal de se apara impotriva atacurilor tatarilor.
LA 20 KM DISTANTA DE OANA BOUTIQUE

obiective turistice zona bran
Un weekend de cazare la Bran nu inseamna doar sa mergi la munte, deoarece asemenea priveliste nu mai gasesti nicaieri.
PARTII DE SKI DIN BRAN
Localizata pe Valea Portii Bran, la o distanta de aproximativ 4 km de Castelul Bran si avand o lungime de 650m si o diferenta de nivel de 145m, partia Zanoaga se adreseaza in special incepatorilor si schiorilor de nivel mediu.
LA 5 KM DISTANTA DE OANA BOUTIQUE

REZERVATIA NATURALA DE URSI „LIBERTY BEAR”
Rezervatia se intinde pe o suprafata de 69 de hectare de padure luxurianta, paraie si iazuri localizate pe teritoriul orasului Zarnesti, municipiu aflat la poalele Carpatilor, in apropierea municipiului Brasov. In prezent numarul ursilor este de 79.
Situata la aproximativ 10 km de Oana Boutique