+4.0745.319.855 | Bran, Predelut, Nr. 111, Brasov

Ne gasiti si pe:

Oana Boutique – alegerea ideala pentru taberele de yoga si dezvoltare personala

Dezvoltarea personala este un proces de lunga durata realizat atat la nivel individual, cat si in grup, dar si cu sprijinul unui mentor sau a unui terapeut.

Acest proces continuu de maturizare, de crestere pe toate planurile, conduce spre valorificarea la cel mai inalt nivel a pontentialului fiecarui individ. Mai exact, isi propune imbunatatirea calitatii vietii devenind cea mai buna versiune proprie posibila.

Una dintre definitiile unei persoane complexe si maturizate, consta in modalitatea in care reuseste sa perceapa bucuria vietii, sub toate aspectele si formele. Aceasta reprezinta o dovada suprema a evolutiei pe toate planurile – cel familial, social, profesional, dar si partea ce implica interesele si hobby-urile.

Un aspect important, asupra caruia ar trebui acordata o mai mare insemnatate evolutiva, este reprezentat de petrecerea timpului liber, respectiv practicarea hobby-urilor. Astfel, cadrul natural in care se desfasoara aceste activitati capata o deosebita insemnatate. Un concept in acest sens, reflecta faptul ca natura modeleaza mentatile oamenilor locului respectiv.

Peisajele montane din Romania sunt cu adevarat deosebite, in orice anotimp. Cadrul natural din zona Bran prezinta particularitati unice, datorita imbinarii armonioase a diferitelor forme de relief, precum munti, creste inalte, platouri, rauri, vai ce strabat stancile.

„Oana Boutique” din localitatea Bran este o alegere inspirata atunci cand vine vorba de a petrece un timp relaxant la munte. Pe langa aerul curat si peisajele absolut incantatoare, in zona se gasesc numeroase obiective turistice.

Datorita amplasarii, oaspetii Oana Boutique, beneficiaza de acces facil la toate obiectivele turistice si istorice din Statiunea Turistica Bran. Cetatea Rasnov este la doar 10 minute de mers cu masina. Brasovul la 25 kilometri. Rezervatia Naturala de Ursi de la Zarnesti la 10 minute cu masina. Partia de Sky – Zanoaga la 10 minute, la fel si accesul catre restaurantele si cafenelele din centrul statiunii.

Oana Boutique ofera cazare in 13 camere duble, modern amenajate, care satisfac normele de igiena si curatenie impuse, precum si cele mai inalte necesitati legate de confort. Gradina ofera posibilitate oaspetilor de a organiza diverse activitati precum gratar, fotbal, tenis de masa, organizare foc de tabara. Zona de foisor reprezinta locul perfect pentru a lua masa in natura.

Mai mult, Oana Boutique reprezinta optiunea perfecta de cazare pentru diferite grupuri de copii, deoarece dispune de un spatiu exterior generos, loc de joaca special amenajat, parcare mare, precum si posibilitatea de a organiza excursii in zona.

Prin intermediul sedintelor de yoga si dezvoltare personala, se urmareste optimizarea aspectelor existentiale, precum si revelarea sentimentului de plenititudine in toate dimensiunile sale.

In aceast context, Oana Boutique reprezinta alegerea ideala pentru grupurile ce organizeaza tabere de yoga si dezvoltare personala, dar nu numai.

Oana Boutique va deveni oaza de liniste cautata, locul perfect de refugiu in mijlocul naturii.

Indiferent de metoda de meditatie aleasa sau de maximizarea propriului potential, alegerea va apartine. Bucurati-va de viata!