PASTELE INSEAMNA TRADITIE.
#PastelaBran20222 #TraditiidePaste #SarbatoareaPastelui
Anul acesta pregatim cele mai alese preparate pentru masa festiva în prima zi de Paște, cu bunatati tradiționale specifice acestei Sărbători.
Printre preparatele pe care vi le propunem se numără borsul de miel, friptura de miel fraged la cuptor cu ierburi, ouă roșii, stufat, drob, cozonac, pască, cele mai proaspete si alese branzeturi direct de la ferma.
SEJUR 4 NOPTI : SERVICII INCLUSE
– DEMIPENSIUNE & MASA FESTIVĂ CU BĂUTURI INCLUSE
22.04 – CHECK- IN – incepand cu orele 14:00


23.04 – mic dejun și cină


24.04 – ZIUA DE PASTE/#pensiune #completa




*VIN ALB, ROSU, ROSE, PROSECCO, WHISKEY, CAMPARI ORANGE, GIN TONIC, HUGO, VISINATA, TUICA
25.04 – mic dejun și cina
Recomandare:

26.04 – mic dejun

——————————————————————
– CAMERA DUBLA CU BALCON – 2600.00 LEI
– CAMERA TRIPLA ( 2 adulti + 1 copil pana in 15 ani ) – 3300.00 LEI
– SUITA 2 DORMITOARE ( 3 adulti + 1 copil pana in 15 ani ) – 4300.00
————————————————————————-
Se accepta orice tip de card vacanta.
Contact :